Thursday, January 16, 2014

Επιμόρφωση στο Ηλεκτρονικό Μικροσκόπιο του Πανεπιστημίου Κρήτης
Στο πλαίσιο του Εκπαιδευτικού-Επιμορφωτικού Προγράμματος «Διδασκαλία Βιολογίας με Μικροσκόπιο» που υλοποιώ στην περίοδο Νοεμβρίου 2013-Ιανουαρίου 2014 για τους καθηγητές ΠΕ04 του νομού Χανίων οι οποίοι διδάσκουν Βιολογία, διάρκειας 50 ωρών, την Πέμπτη 30/1/2014 θα επισκεφτούμε το Τμήμα Βιολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης στο Ηράκλειο από τις 10.00-15.00 για επιμόρφωση στη λειτουργία του Ηλεκτρονικού Μικροσκοπίου και τη διδακτική του αξιοποίηση στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση. Για το λόγο αυτό παρακαλώ να διευκολύνετε τους παρακάτω καθηγητές για την μετακίνησή τους. Η συμμετοχή τους στο Πρόγραμμα αυτό, όπως και στην εκπαιδευτική επίσκεψη αυτή είναι προαιρετική και γίνεται χωρίς δαπάνη για το Δημόσιο. Κανονίστηκε την Ημέρα της Εορτής των Τριών Ιεραρχών λόγω κωλυμάτων της Καθηγήτριας του Πανεπιστημίου που θα παράσχει την επιμόρφωση και της ιδιαιτερότητας της ημέρας στα σχολεία.

Οι καθηγητές που παρακολουθούν το Εκπαιδευτικό-Επιμορφωτικό Πρόγραμμα στα Χανιά είναι: Κωνσταντινοπούλου Μαρία, Βουτετάκη Αργυρώ, Μιχελάκης Δημήτριος, Βατσάκη Χρυσούλα, Τζεϊρανάκη Φιλιώ, Σεχίδου Ελισάβετ, Κορναράκη Μαρία, Σπαρτάλη Νίκη, Ανδρεδάκης Γεώργιος
KAI στο Ρέθυμνο
Μάντζιος Χρήστος, Τσαγλιώτης Γεώργιος, Ντρουμπογιάννη Αλεξάνδρα, Δελήμπαση Γεωργία, Τζαγκαράκη Μαρία, Παναγιώτης Σάμιος.   

No comments:

Post a Comment